Ring nu: 43908400

Velkommen

Velkommen til TG-CLEAN A/S - et dansk ejet firma med handel i Danmark, Grønland, Færøerne, Sverige og Island.

Et utraditionelt handelskoncept har medført, at vi siden etableringen i februar 2001, er blevet flere virksomheder og offentlige institutioners foretrukne leverandør.

Kemi, papir og sikkerhedsudstyr er valgt som den primære produktgruppe, men det er vores kunders ønsker og behov, der i sidste ende bestemmer vores sortiment.

Vi ekspanderer løbende på medarbejdersiden - vores nuværende konsulenter skal ikke påtage sig for mange opgaver, da det ville medføre en forringet servicering af den enkelte kunde.

På produktsiden er vi først fremme. Vi udvikler og producerer selv mange af vores kemiprodukter, som regel efter forespørgsel fra vores eksisterende kunder. Derudover samarbejder vi med en lang række producenter, og fælles for alle vores indkøb, er forståelsen for vores kunders ønsker og behov.

Se mere til vores nye produkter og det eksisterende sortiment under menuen Produkter, og følg med i vores udvikling under menuen Nyheder.

Vi håber siden viser det ønskede, ellers sidder vi klar ved telefonen og mailen. Endnu engang velkommen til TG-CLEAN A/S