Ring nu: 43908400

Konceptet

TG-CLEAN A/S er oprettet lidt som en protest imod den struktur, der findes indenfor salg og indkøb til det offentlige og private erhvervsliv.

 

Uanset om det er indenfor det offentlige eller private erhvervsliv, er de fleste indkøbere tvunget til at handle med mange forskellige leverandører for at kunne opfylde behovet om at købe prisrigtigt og i det hele taget at kunne få leveret den ønskede vare.

 

Der er en tendens til, at flere og flere leverandører indskrænker deres sortimenter for at specialisere sig imod konkurrence. Lageromkostninger bliver mindre, og sortimentet mere direkte og effektivt.

 

Denne ide er for den enkelte leverandør god nok, men for indkøberen går det ud over en del indkøbsfunktioner. Mindre sortiment betyder flere forskellige leverandører, dermed også et højere prisniveau og ofte mindre fleksibilitet eller mangel på samme.

 

TG-CLEAN A/S' handelskoncept er stik modsat - vi ønsker at arbejde med så stort et sortiment, som vores kunder måtte ønske, vi skal være i besiddelse af, og vi betragter det som vores fornemmeste opgave, at give vores kunder endnu større indkøbsmuligheder hos en og samme leverandør.

 

Vores utraditionelle handelskoncept giver os lave omkostninger til lager, da vi i de fleste tilfælde leverer direkte fra producent til bruger, og vi bør derfor være mere end konkurrence-dygtige på alle sammenlignelige priser.

 

Prismæssigt ligger mange af vores specialprodukter i den dyre ende af skalaen, men sammenligner vi os selv med konkurrenters tilsvarrende produkter, er vi som regel de billigste.

 

Foruden vores mange special produkter, har vi også sortimenter indenfor de mere "almindelige" områder, og prismæssigt følger vi markedspriserne tæt. Flere faktorer adskiller os alligevel i den sammenhæng, og det er sortimentets størrelse, og tilbuddet om at fastlåse en aftalt pris for et år af gangen, den mulighed får vi selv hos vores producenter, og det skal også komme vores kunder til gode.

 

Vi lægger ikke skjul på, at vores største aktiv alligevel er medarbejderen. Alle vores konsulenter er branchekendte og bekendte med tidens store krav til service, miljø og nærvær. Uden TG-CLEAN A/S konsulenten kunne vi ikke servicere vores kunder ud over deres egne forventninger.

 

TG-CLEAN A/S er glade for konkurrence, fordi det skaber muligheder, og vores konkurrenter er med til at holde os igang, i en større bestræbelse på at ville gøre det lidt bedre...